Νέο Κατάστημα

Η Κάβα Σωτηρίου ιδρύθηκε το 1969 στα Τρίκαλα. Οι λάτρεις του ποτού και του κρασιού μπορούν να επισκεφτούν το κατάστημα ALCOHALL, όπου μέσα στο φιλικό κλίμα που επικρατεί και με το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό να καθοδηγεί τον πελάτη, μπορούν να επιλέξουν μέσα από τη μεγάλη ποικιλία σε προϊόντα, ακόμη και τα πιο σπάνια, από όλο τον κόσμο.

Σήμερα η εταιρία έχει έδρα το καινούριο της κατάστημα στο κέντρο των Τρικάλων, Αμαλίας 4, όπου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν εκτός του να προμηθευτούν τις αγαπημένες τους φιάλες σε εξαιρετικές τιμές, να δοκιμάσουν κρασιά στο “tasting bar” , να παρακολουθήσουν σεμινάρια οινογνωσίας καθώς και να χρησιμοποιήσουν την ατμοσφαιρική αίθουσα εκδηλώσεων για παρουσιάσεις ή άλλα events.

 

Με αίσθηση ευθύνης απέναντι στους πελάτες μας και συναίσθηση της οικονομικής πραγματικότητας που βιώνει η χώρα, στηρίζουμε τον ελληνικό αμπελώνα αυξάνοντας τις ελληνικές μας ετικέτες σε σχέση με τις ξένες και προσφέρουμε στους καταναλωτές κρασιά σε κάθε επίπεδο τιμής με γνώμονα την άριστη σχέση ποιότητας- τιμής (value for money), με σταθερά χαμηλές τιμές όχι μόνο περιστασιακά (π.χ. περίοδο εκπτώσεων, προσφορές) αλλά όλο το χρόνο.

Γιατί αγαπάμε τόσο αυτό που κάνουμε ώστε είναι δυνατό η καλαισθησία, η ποιότητα και η επαγγελματική συνέπεια να συμβαδίζουν με πολύ χαμηλές τιμές!