Ροζέ Κρασιά Φτέρη Ροζέ Τρουπή

Φτέρη Ροζέ Τρουπή

Η προσεκτική επιλογή και συνοινοποίηση του αρωματικού Μοσχοφίλερου από το οροπέδιο της Μαντινείας και του πολυδύναμου Αγιωργίτικου από την περιοχή της ορεινής Κορινθίας, δίνει ένα αρμονικό ροζέ οίνο με αρωματική πολυπλοκότητα που ταλαντεύεται μεταξύ τριαντάφυλλου, κερασιού και νότων φράουλας.
Στο στόμα η σπιρτάδα και νευρικότητα του Μοσχοφίλερου ισορροπείται από την στρογγυλή και γεμάτη γεύση του Αγιωργίτικου, ενώ στη επίγευση κυριαρχεί η αίσθηση από λουκούμι τριαντάφυλλου.
Συνοδεύει άψογα φαγητά με βασικό συστατικό την φρέσκια ντομάτα, καλαμαράκια στη κατσαρόλα, πίτσα ακόμα και κινέζικη κουζίνα. 

Σερβίρεται στους 8°-10°C