Ρούμι Bacardi

Bacardi

Παρασκευασμένο για πρώτη φορά το 1862, το ρούμι Bacardi είναι το αυθεντικό, εύκολο στην ανάμειξη, ελαφρύ ρούμι που παλαιώνει για ένα με δύο χρόνια σε επιλεγμένα δρύινα βαρέλια. Μετά την παλαίωση, υπάρχει η διαδικασία της ανάμειξης και το ρούμι υφίσταται ένα δεύτερο φιλτράρισμα απο ξυλάνθρακα για να επιτευχθεί στο μέγιστο η διάυγεια και η απαλότητα του Bacardi. To Bacardi Superior έχει καθαρή και διαυγής όψη, απαλή γεύση και έντονα αρώματα βανίλιας σε συνδιασμό με νότες απο ξηρούς καρπούς και τροπικά φρούτα. Στο τελείωμα είναι ξηρό και απαλό. Ο Facundo Bacardi ξεκίνησε την επανάσταση στην βιομηχανία οινοπνευματωδών ποτών το 1862 όταν άρχισε την παραγωγή του στο Σαντιάγκο της Κούβας. Λέγεται ότι η νυχτερίδα στο σύμβολο του Bacardi προέρχεται από τις νυχτερίδες των φρούτων στο αποστακτήριο της οικογένειας στο Σαντιάγκο. Ήταν ο πρώτος που προσπάθησε να απαλύνει το χαρακτήρα του ρούμι, φιλτράροντάς το μέσα από φίλτρα άνθρακα, και ο πρώτος που παρήγαγε λευκό ρούμι.